Кропивницький депутат-радикал особисто перевірив обіцянку Райковича.ФОТО.ВІДЕО

Четвер, 26 жовтня 2017 15:15

Вчора, під час засідання сесії КМР, депутат-радикал Михайло Демченко з трибуни звернувся до зали. Він зазначив, що чекає рішучих дій з боку влади, щодо його звернення про будинок для безпритульних. Адже за це питання ще влітку проголосували та підтримали депутати.

Депутат Олег Краснокутський у відповідь повідомив, що така будівля існує і центр працює у тестовому режимі. Але для повноцінного його функціонування потрібно виділення коштів. Адже це приміщення має бути облаштовано згідно санітарних норм. 

Під час перерви, Михайло Демченко, вирішив особисто перевірити чи справді існує таке спеціально відведене приміщення. Депутат відразу відправився за вказаною адресою. 

Він оглянув будівлю колишньої школи, та був приємно вражений. Тепер це Кіровоградський міський центр обліку та тимчасового перебування.

В середині, приміщення розділенне на декілька корпусів, у ньому багато кімнат, то ж чоловіки та жінки  будуть проживати окремо. Також є кухня, кімнати для особистої гігієни і навіть, окрема котельня яка забезпеує теплом. 

Як повідомили працівники притулку, з 1 листопада вони зможуть утримувати 30 - 40 людей без постійного місця проживання. А пізніше, як закуплять матраци, ліжка та все необхідне - утримуватимуть і більше громадян, кожен з яких зможе мешкати в центрі перебування до 90 днів.

Начальник притулку Олексанр Желізняк, зазначив, що з 1 грудня центр може працювати повноцінно та утримувати всіх хто потребує допомоги безкоштовно.

 

 

Медіа

Прочитано 677 разів
Останнє редагування П'ятниця, 27 жовтня 2017 14:31
Оцініть матеріал!
(0 голосів)

Коментарі  

0 #1 Марія 27.10.2017, 14:07
Добра стаття, але не вказали точну адресу притулку- куди направляти таких людей, якщо я побачу іх на вулиці?
Цитата

Додати коментар


+