Для піару голови Кіровоградської ОДА з бюджету хочуть виділити 300 тисяч гривень Рекомендовані

Четвер, 19 серпня 2021 18:05

Відповідні пропозиції вже підготували в обласній адміністрації. Про це на свої сторінці в фейсбук повідомив заступник голови обласної ради Дмитро Лінько, передає mandarin-news.

На найближчій сесії обласної ради пропонується внести зміни в обласну програму, а потім відповідно і в бюджет. Додатково до 500 тисяч гривень на висвітлення роботи обласної державної адміністрації (фактично тільки голови), які вже закладені. 

З наших джерел стало відомо, що подібна ініціатива з’явилась зокрема і через вимогу з Офісу Президента проводити рекламну кампанію програми Володимира Зеленського «Велике Будівництво».

Подібні питання вже піднімались в інших областях, зокрема народний депутат Василь Вірастюк, який на нараді в Івано-Франківській ОДА прямо поскаржився на малу кількість білбордів з рекламою «Великого будівництва».

Нещодавно громадськість та журналісти області вже порушували питання за чий рахунок відбувається реклама голови обласної адміністрації Марії Чорної, яку розмістили по містах до Дня Незалежності.

Додаткові гроші на піар нового губернатора пропонується взяти перерозподілом з інших видатків і напрямків. Пріоритети роботи нової команди в адміністрації вже зрозумілі. 

Прочитано 2457 разів
Останнє редагування Четвер, 19 серпня 2021 18:21
Оцініть матеріал!
(0 голосів)

Додати коментар


+