Стартом відродження Набережної може стати проект Муніципального бюро Стрижакова. ФОТО

Вівторок, 31 жовтня 2017 10:14

Муніципальне бюро Стрижакова спільно з фахівцями по урбаністиці та дизайну розробили проект по реконструкції частини Набережної річки Інгул та подали на громадський бюджет. Про це на своїй сторінці у Фейсбуці написав громадський діяч Артем Стрижаков.
«Сьогоднішня Набережна Інгулу - це місце, за яке соромно. Його потрібно і можна зробити «фішкою» Кіровограда, місцем, де буде красиво, комфортно і куди захочеться прийти», - говорить Артем Стрижаков.
Проект Муніципального бюро передбачає створення «Кованого кварталу» від пам'ятника «Жертвам Чорнобиля» до пішохідного мосту біля спортшколи.
«Ковані ліхтарі, лавки, урни та паркан. Родзинка - п'ять кованих скульптур, аналогів яких немає в інших містах. «Квартал» буде устелений гарною тротуарною плиткою і озеленений газонною травою, квітами та декоративними деревами. Звичайно ж, передбачена антивандальна система освітлення і відеоспостереження», - говорить Артем Стрижаков.
Голосування триватиме до 10 листопада. Підтримати відродження Набережної можна за даним посиланням - http://kropyvnytskyi-budget.e-dem.in.ua/#/project/273?compid=10

 

Прочитано 961 разів
Оцініть матеріал!
(1 Голосувати)

Коментарі  

0 #1 Лариса Михайловна Ур 07.11.2017, 14:20
Я очень люблю свой город и, конечно, буду очень рада улучшению его внешности
Цитата

Додати коментар


+