В пожежі у запорізькій лікарні загинула 26-річна лікарка з Кіровоградщини

Четвер, 04 лютого 2021 10:37

Пожежа в Запорізькій інфекційній лікарні забрала життя лікаря родом із Кіровоградщини. Про це повідомив голова Кіровоградської ОДА Андрій Назаренко.

«Це ще зовсім молода жінка. Вже розшукали батьків. Неможливо описати горе і біль. Щирі співчуття», – написав голова ОДА.

На сторінці Запорізького державного медичного університету вказали, що загибла лікарка-анестезіолог Ольга Гліва була випускницею цього вишу.

«Медицина була її покликанням: Ольга Сергіївна з відзнакою закінчила Запорізький державний медичний університет, блискуче навчалася в інтернатурі, яку закінчила у 2020 році. Попереду було ціле життя, яке молода лікар-анестезіолог планувала присвятити порятунку пацієнтів», – йдеться на сторінці вишу.

Так, четверо людей загинули під час пожежі в обласній інфекційній клінічній лікарні Запоріжжя, ще двоє людей постраждали, повідомляє Державна служба України з надзвичайних ситуацій.

Пожежа виникла пізно ввечері 3 лютого на першому поверсі п’ятиповерхової будівлі лікувального корпусу.

Вісьмох людей врятували. За даними ДСНС, загасили вогонь після півночі. Про те, що стало причиною займання – не повідомляють.

У Запорізькій ОДА повідомили, що серед загиблих – лікарка 1994 року народження і троє пацієнтів лікарні.

На момент інциденту в медичному закладі перебувало 29 хворих, в тому числі 10 – у реанімації, йдеться в повідомленні.

В ОДА повідомили про створення комісії, яка має з’ясувати причини трагедії.

Найближчим часом також планують перевірити всі лікарні області, що приймають хворих на COVID-19, на предмет пожежної безпеки.

Прочитано 380 разів
Останнє редагування Четвер, 04 лютого 2021 12:11
Оцініть матеріал!
(0 голосів)

Додати коментар


+