В Кіровоградській ОДА обговорили готовність доріг до зими

Середа, 24 листопада 2021 16:48

У Кіровоградській ОДА обговорили стан підготовки доріг загального користування до зимового періоду. Про це повідомляє mandarin-news з посиланням на Кіровоградську ОДА.

Під головуванням заступника голови ОДА Сергія Поліщука відбулася нарада стосовно підготовки доріг загального користування до зимового періоду.

До участі долучилися представники ГУНП та патрульної поліції у Кіровоградській області, облавтодору та Служби автомобільних доріг у Кіровоградській області, а також підрядні організації.

«Поки що погода дозволяє виконувати будівельні роботи на дорогах, втім не забуваємо про підготовку доріг до зимового періоду, а також готовність усіх служб. Необхідно організовано підготуватися до зимової експлуатації та утримання доріг. Найбільше непокоїть місцева мережа доріг, оскільки їхній стан нині ще недостатньо добрий. Необхідно бути готовими реагувати на снігопади та ожеледицю на дорогах, маємо оперативно реагувати на усі виклики погодних умов», - зазначив Сергій Поліщук.

Наразі технічно служби готові до боротьби з негодою та забезпечення якісного проїзду дорогами загального користування на Кіровоградщині. Вже сьогодні вночі на автошляхах працювала техніка, а також використовувалася протиожеледна суміш для посипки дорожнього полотна.

Фото: умовне, api.visicom.ua

Прочитано 297 разів
Останнє редагування Середа, 24 листопада 2021 17:02
Оцініть матеріал!
(0 голосів)

Додати коментар


+