У лікарні Кропивницького шахраї вимагають гроші з хворих на COVID-19

Четвер, 04 лютого 2021 09:30

У Кіровоградській обласній лікарні активізувались випадки шахрайства з боку осіб, які прикриваючись  іменем керівництва цього підприємства та вимагають кошти за проведення госпіталізації до обласної лікарні пацієнтів хворих на COVID-19.  Про це повідомляється на сторінці закладу.

«Наголошуємо, що посадові особи КНП «Кіровоградська обласна лікарня Кіровоградської обласної ради» ні в якому разі не вчиняють подібних дій з вимагання коштів за госпіталізацію пацієнтів.

Такі дії є шахрайством та підлягають розслідуванню», – йдеться в дописі.

Жителів закликають:

  • бути пильними та обачними
  • уважно перевіряти інформацію
  • не піддавайтесь на провокації
  • за жодних обставин не надавати  кошти!

Не вчиняйте запропонованих зловмисниками дій, а терміново повідомляйте підрозділи Національної поліції, до компетенції яких входить розслідування вказаних фактів.

« КНП «Кіровоградська обласна лікарня Кіровоградської обласної ради» розгорнуто 235 ліжок для лікування пацієнтів хворих на COVID-19 та згідно наказу директора департаменту охорони здоров’я Кіровоградської обласної державної адміністрації пацієнти з тяжким пневмоніями переводяться на стаціонарне лікування до обласної лікарні без наступних або попередніх платежів за таку госпіталізацію!», – вказали у лікарні.

У разі виникнення спірних питань при госпіталізації пацієнтів хворих на COVID-19 звертайтесь за тел.: (0522) 55-13-05.

Прочитано 157 разів
Останнє редагування Четвер, 04 лютого 2021 10:20
Оцініть матеріал!
(0 голосів)

Додати коментар


+