У Кропивницькому завершили ремонт дороги біля Аеропорту

Вівторок, 28 липня 2020 11:07

В обласному центрі закінчили оновлення кільця біля аеропорту та відрізку вулиці від Короленка до мосту. Про це повідомив міський голова Кропивницького на своїй сторінці у Фейсбук.

За інформацією, на цьому відрізку нове дорожнє покриття, нові тротуари, бордюри та розмітка. Далі планують зайнятись вулицями Полтавська, Дружби народів, Маланюка та іншими.

Окрім цього, паралельно капітально ремонтують вулиці Габдрахманова від Вокзальної до Юрія Бутусова, уклали угоди на виконання капітальних ремонтів по Василя Нікітіна, Петра Левченка, Чернишевського від Водоп’янова до провулку Алтайського, та по провулку Алтайському.

Продовжуються роботи з капітального ремонту на низці об’єктів, які є перехідними з 2019 року – по провулку Об’їзному, Харківській, Степана Разіна, від Степана Разіна до провулку Степового та Далекосхідного кладовища, Кропивницького, Осмьоркіна, Братиславській від Авіаційної до річки Інгул. Укладено угоди на продовження капітального ремонту дорожнього покриття по кількох перехідних об’єктах: Приміська від Луганської до греблі річки Сугоклея, Шкільна від Микитенка та Архітектора Достоєвського до Ксенії Ерделі, Нижня Прирічна, – йдеться у дописі.

Продовжується ремонт внутрішньодворових доріг,  вісім об’єктів із запланованих на 2020-й вже завершені, на п’ятнадцяти адресах роботи тривають, на два об’єкти виготовлено проєктно-кошторисну документацію, ще три знаходяться на експертизі.

Зокрема капітальний ремонт вже виконали за адресами: Вокзальна, 22, 31 та 31 корп. 3, Академіка Корольова, 15, Шатила, 3, Волкова, 30 та 16 корп. 2, Євгена Тельнова, 10/16, Кременчуцька, 11.

Детальніше у відео. 

Прочитано 158 разів
Останнє редагування Вівторок, 28 липня 2020 11:32
Оцініть матеріал!
(0 голосів)

Додати коментар


+