У Кропивницькому затримали збувачів наркотиків у великих розмірах

Четвер, 09 вересня 2021 09:28

Поліція зупинила діяльність наркосиндикату, який діяв на території обласного центру. Учасники угрупування збували наркотики у великих розмірах. Правоохоронці провели санкціоновані обшуки та затримали учасників угруповання. Про це повідомляє mandarin-news з посиланням на ГУНП в області.

Так, організатором групи є 55-річний мешканець Кропивницького, який в минулому неодноразово притягувався до адміністративної та кримінальної відповідальності. Чоловік забезпечував постачання наркотиків великими партіями 46-річному співорганізаторові та отримував дохід від збуту товару.

Інформацію про орудування у Кропивницькому злочинної групи, яка займається збутом психотропних речовин та наркотичних засобів оперативники Кіровоградського управління Департаменту внутрішньої безпеки НПУ отримали на початку 2021 року.

За цим фактом слідчі Головного слідчого управління НПУ внесли відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч.3 ст.307 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України.

Медіа

Прочитано 342 разів
Оцініть матеріал!
(0 голосів)

Додати коментар


+