У Кропивницькому викрили чергову підпільну порностудію

Вівторок, 26 січня 2021 16:47

 На території обласного центру правоохоронними органами викрито діяльність  ще однієї порностудії. Про це повідомили в прокуратурі області.

Цього разу  інтернет-порностудії облаштували в орендованому офісному приміщенні в одному із мікрорайонів міста. Протиправну діяльність організували  двоє кропивничан. До протиправної діяльності залучили близько десяти дівчат-моделей  віком від 18 до 25 років. Порномоделі у режимі онлайн спілкувалися з клієнтами і транслювали відео порнографічного характеру, орієтуючись на побажання клієнта.

Наразі в офісному приміщенні, де функціонували порностудії, проведено низку санкціонованих обшуків у ході яких вилучено комп’ютерну техніку, фото та відеотехніку, пристосування для задоволення сексуальних та еротичних потреб, чорнові записи, банківські картки та флеш-накопичувачі.

За даним фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 3 ст. 301 (Ввезення, виготовлення, збут і розповсюдження порнографічних предметів) Кримінального кодексу України.

Встановлюються усі обставини кримінальної події. Вирішується питання повідомлення про підозру особам, причетним до скоєння вказаного кримінального правопорушення.

Триває слідство.

Прочитано 803 разів
Останнє редагування Вівторок, 26 січня 2021 16:58
Оцініть матеріал!
(0 голосів)

Додати коментар


+