У Кропивницькому водій вантажівки кидався в бійку з патрульними

Середа, 02 грудня 2020 16:42

Цими днями на вулиці Миколи Левитського інспектори зупинили вантажівку DAF, водій якої не увімкнув покажчик повороту. Про це повідомляє mandarin-news з посиланням на патрульну поліцію області.

Під час перевірки охоронці порядку виявили, що водій має тимчасове обмеження у праві керування транспортними засобами у зв'язку із наявністю заборгованості зі сплати аліментів.

Також він мав ознаки алкогольного сп'яніння, тому поліцейські запропонували пройти відповідний огляд. Щоб уникнути відповідальності, чоловік запропонував інспекторам хабар.

Патрульні повідомили йому про кримінальну відповідальність за такі дії. Коли водій зрозумів, що "відкупитись" не вдасться, почав поводити себе агресивно та кидатися до інспекторів у бійку.

За що вмить опинився в кайданках. Надалі на місце події поліцейські викликали слідчо-оперативну групу.

За виявлені правопорушення на 38-річного водія патрульні склали ряд адмінматеріалів: за ч.3 ст.126 (Керування особою, стосовно якої встановлено тимчасове обмеження у праві керування), ч.2 ст.122 (Порушення правил користування попереджувальними сигналами при зміні напрямку руху) і ч.1 ст.130 (Відмова від проходження огляду на стан сп'яніння) КУпАП.

Також нагадуємо, що за ч.1 ст.369 (Пропозиція неправомірної вигоди) ККУ передбачена максимальна відповідальність у вигляді позбавлення волі строком до 4років.

Фото умовне, з відкритих джерел. 

 

Медіа

Прочитано 480 разів
Останнє редагування Четвер, 03 грудня 2020 09:05
Оцініть матеріал!
(0 голосів)

Додати коментар


+