У Кропивницькому відкрився перший легальний зал ігрових автоматів Рекомендовані

П'ятниця, 27 серпня 2021 13:42

Перший легальний зал гральних автоматів у Кропивницькому відкрив  свої двері для гостей за адресою вул..Соборна 1-а у готелі «Елисаветград»(ЦЕНТРАЛЬНА Копілка) .

 

Кілька тижнів тому в самому центрі міста легальний зал ігрових автоматів Win Club розпочав свою роботу.

За цей час заклад відвідало  чинемало  любителів азартних ігор, що віддають перевагу комфорту і сервісу світового рівня.

 

 

Наша кореспондентка також вирішила випробувати фортуну та відвідати Win Club у Кропивницькому.

 

Далі від автора:

 

Перше, що захотілось з ‘ясувати, це те, чи дійсно заклад має ліцензію? Виявляється – так. Комісія з регулювання азартних ігор і лотерей (КРАІЛ) видала ліцензію ТОВ «Імперія азарту» на ігрові автомати ,а також дозвіл для залу в готелі «Елисаветград».

 

Заходимо і на рецепції зустрічає адміністратор та охоронець. Перевіряють вік та наявність зброї металошукачем (якби у мене була зброя – мала б залишити її у спеціальному сховищі під ключ), далі – потрібно пройти верифікацію і отримати карту клієнта. 

Особам до 21 року, а також в стані алкогольного або наркотичного сп’яніння і зі зброєю ВХІД 

СУВОРО ЗАБОРОНЕНИЙ!

!!! Що важливо, відвідувача пропустять тільки в тому випадку, якщо його немає в реєстрі лудоманів.

Про місце розташування і приміщення:

Фотографії відсутні через те, що в залі суворо заборонена фото- і –відео зйомка.

 

 

То ж: Заклад з  дуже гарним інтерьером, площею понад 300 кв. м  розташований на вулиці Соборна, у приміщенні трьох зіркового готелю «Елисаветград». Гостям пропонують дуже якісний сервіс та  різноманітний набір ігор на сертифікованих автоматах від світових виробників грального обладнання .

 

Після отримання карти клубу – адміністратор проводить коротку екскурсію та відводить до каси, де можна поповнити рахунок. Вражає те, що поповнити рахунок можна від 10 гривень. То ж навіть на мінімальну суму коштів можна розважитись.

 

 

 В закладі працює позмінно більш ніж 20 робітників. Офіційно влаштованих. Податок, з прибутку, одержаного від реалізації діяльності ігрового закладу направляється у державний та місцевий бюджет.

Нагадаємо, що закон про проведення азартних ігор №2285-Д був прийнятий парламентом 14 липня 2020 року, а вже 11 серпня президент Володимир Зеленський підписав документ.

Що важливо, 50% податку, одержаного від прибутку ігрових залів, йдуть до місцевих бюджетів.

 

Публікація не є рекламою і має виключно інформативний характер щодо подій в обласному центрму центрі .

Прочитано 6164 разів
Останнє редагування Четвер, 02 вересня 2021 14:31
Оцініть матеріал!
(4 голосів)

Додати коментар


+