Спортсменка з Кіровоградщини встановила європейський рекорд на Паралімпіаді

Понеділок, 30 серпня 2021 09:26

Уродженка Кіровоградщини Анастасія Мисник втретє виборола срібло на паралімпійських іграх в Токіо, встановивши європейський рекорд. Про це повідомив міський голова Кропивницького на своїй сторінці у Фейсбук, передає mandarin-news.

Вона виборола срібло, штовхнувши ядро на 14.16 м.

Мисник Анастасія Миколаївна - легкоатлетка, майстер спорту України міжнародного класу.

Анастасія Мисник родом зі Знам'янкиКіровоградської області, українська легкоатлетка, майстер спорту України міжнародного класу. Срібний призер літніх Параолімпійських ігор 2012 і 2016 років. Займається легкою атлетикою в Кіровоградському обласному центрі «Інваспорт». Перший тренер - Ігор Поплавка.

На Параолімпіаді в Лондоні Мисник завоювала срібну медаль у штовханні ядра (клас F20) з результатом 12,67 м.

16 липня 2016 року Мисник А.М. виграла Кубок України з легкої атлетики серед спортсменів-інвалідів, її результат склав 12,7 м .

Державні нагороди:

Орден княгині Ольги III ст. (17 вересня 2012) — за досягнення високих спортивних результатів на XIV літніх Паралімпійських іграх у Лондоні, виявлені мужність, самовідданість та волю до перемоги, піднесення міжнародного авторитету України.

Орден княгині Ольги II ст. (4 жовтня 2016) — за досягнення високих спортивних результатів на XV літніх Паралімпійських іграх 2016 року в місті Ріо-де-Жанейро (Федеративна Республіка Бразилія), виявлені мужність, самовідданість та волю до перемоги, утвердження міжнародного авторитету України.

Фото: НОК України. 

 

 

 

Прочитано 1328 разів
Останнє редагування Понеділок, 30 серпня 2021 09:37
Оцініть матеріал!
(0 голосів)

Додати коментар


+