У Кропивницькому намагаються зірвати виборчий процес

Неділя, 04 жовтня 2020 13:19

Сьогодні, 4 жовтня, в окружному адміністративному суді Кропивницького розглядається заява представника партії Петра Порошенка “Європейська солідарність” Сергія Коваленка з вимогою скасувати реєстр списку кандидатів Радикальної партії Олега Ляшка в Кропивницьку міську раду, який очолює екснардеп Дмитро Лінько.

Так, в ході судового засідання представник "Європейської солідарності"вказав, що Радикальна партія вчасно не повідомила про проведення конференції партії. Натомість представники територіальної організації Радикальна партія Олега Ляшка вказали, що таке повідомлення було надіслане поштою, а також вручене особисто в міській ТВК. Наразі суддя розглянув всі обставини справи. Сторони очікують рішення. Радикальну партію Олега Ляшка під будівлю суду прийшли підтримати прихильники партії. Напередодні заступник лідера Радикальної партії Дмитро Лінько на своїй сторінці в мережі Фейсбук відреагував на цю заяву так :

"Абсолютно неадекватні дії представників «Європейської солідарності», які в Кіровоградській області остаточно злигались з владою в бажанні придушити опозиційні сили. Підстава висмоктана з пальця, і не має ніяких юридичних перспектив. Але з огляду на те як колишні порошенківські слуги в області об‘єднались з нинішними слугами зеленського, від суду можна чекати чого завгодно. Звертаюсь до Олександр Турчинов - вгамуйте жадобу до влади вашого представника в Кропивницькому Констянтина Яринича, який не гребує нічим в боротьбі за владу. Проукраїнські сили мають єднатись, а не підслуговувати владі в спробах репресувати опозиційні сили", - відреагував Лінько.

 

Прочитано 413 разів
Останнє редагування Неділя, 04 жовтня 2020 15:17
Оцініть матеріал!
(0 голосів)

Додати коментар


+