У Кропивницькому на хабарі в 5 тисяч доларів затримали посадовця військкомату

Середа, 28 червня 2023 11:28

Повідомили про підозру начальнику одного з відділів Кіровоградського обласного територіального центру комплектування та соціальної підтримки за фактом одержання неправомірної вигоди службовою особою (ч. 3 ст. 368 КК України). Про це повідомляє mandarin-news з посиланням на спеціалізовану прокуратуру у сфері оборони Південного регіону.

За даними слідства, військовослужбовець вимагав та одержав від військовозобов’язаного неправомірну вигоду в сумі 5000 доларів США. Саме так посадовець оцінив послугу з виключення особи з військового обліку та видачу йому відповідних документів.

22 черня, під час скоєння злочину співробітника центру комплектування затримали правоохоронці в порядку ст. 208 КПК України.

Наразі йому обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

Досудове розслідування кримінального провадження здійснюють слідчі ГУ НП в Кіровоградській області, за оперативного супроводження співробітників УСБУ в Кіровоградській області.

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

 

Прочитано 572 разів
Оцініть матеріал!
(0 голосів)

Додати коментар


+