У Кропивницькому реконструюють котельню

Понеділок, 27 грудня 2021 09:58

В обласному центрі реконструюють котельню на Андрія Матвієнка. Про це повідомляє mandarin-news з посиланням на Телеграм-канал міського голови Андрія Райковича.

«Наразі знаходимось на стадії розробки проєктної документації з реконструкції котельні на Андрія Матвієнка - плануємо довести рівень генерації тепла нею до 30 мегават, і забезпечити центральну частину міста теплом, зупинивши нерентабельну ТЕЦ. Зокрема на це у 2022-му підуть кошти бюджету розвитку Кропивницького, в разі потреби залучатимемо кредитні кошти - інших джерел фінансування поки немає.

Також у спецфонді міського бюджету передбачено субвенцію з державного бюджету на погашення накопиченої в попередні роки заборгованості з різниці в тарифах на опалення – мова про понад 309 мільйонів. Ми оформили всі документи, комісія обласної адміністрації, сформована за завданням уряду, розглянула це питання, ми пройшли державний аудит, усі цифри підтверджені», - вказав очільник Кропивницького.

Він додав, що реконструкція є важливою через борги попередніх років щороку після закінчення опалювального сезону арештовують рахунки «Теплоенергетика», блокуючи виплату зарплат, розвиток підприємства. Коли буде встановлено безборговий баланс, для цього більше не буде підстав.

Прочитано 357 разів
Оцініть матеріал!
(0 голосів)

Додати коментар


+