Міська рада Кропивницького виступить поручителем в купівлі 10 автобусів в лізинг

Вівторок, 17 листопада 2020 12:44

Міська рада Кропивницького надала КП «Електротранс» дозвіл на придбання 10 автобусів середньої місткості на умовах фінансового лізингу марки «МАЗ 206086» з правом викупу та укладання договору фінансового лізингу. Про це йдеться в проєкті рішення міської ради Кропивницького.

Відтак договір фінансового лізингу планують укласти з «ПРИВАТБАНКом», товариством акціонерним «УКРГАЗБАНКом», ТОВ «Ексімлізинг» та іншими, на таких умовах:

  • Строк лізингу - не більше 36 місяців.
  • Загальна вартість предмета лізингу - не більше 37 020 000 грн 00 коп
  • Погашення лізингових платежів - згідно з графіком платежів з правом дострокового викупу.
  • Відсоткова ставка – не більше 14,0%.
  • Страхування – згідно з тарифами страхової компанії, акредитованої у фінансовій установі.
  • Авансовий платіж - не більше 20 відсотків від вартості предмета лізингу разом з ПДВ.

Договір фінансового лізингу, додатки до нього, та інші, пов’язані з ним документи підпише директор КП «Електротранс» Міської ради міста Кропивницького» Луценко Олександр.

Натомість поручителем виступить міська рада, про що вказується в проєкті рішення на сайті установи. Повноваження підписати договір поруки та інші документи необхідні для оформлення договору надали міському голові Кропивницького.

Контроль за виконанням цього рішення поклали на постійні комісії Міської ради міста Кропивницького з питань бюджету, податків, фінансів, планування та соціально-економічного розвитку, з питань промисловості, транспорту, зв’язку, торгівлі, сфери послуг, захисту прав споживачів та заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради О.Вергуна.

Фото: depo. Кропивницький. 

 

 

 

 

 

 

Прочитано 264 разів
Останнє редагування Вівторок, 17 листопада 2020 18:36
Оцініть матеріал!
(0 голосів)

Додати коментар


+