Стали відомі подробиці затримання групи зловмисників у Кропивницькому (ВІДЕО)

П'ятниця, 05 лютого 2021 14:05

Зловмисники обґрунтовано підозрюються у вчиненні зухвалої крадіжки на території Волинської області. Їх затримали на гарячому, після скоєння чергового злочину. Про це  повідомили в ГУ Національної поліції Волинської області.

На початку січня цього року невідомі розбили вікно та здійснили крадіжку із магазину у Луцьку на понад 1 млн грн. За цим фактом слідчі розпочали кримінальне провадження за ч. 5 ст. 185 Кримінального кодексу України. Йдеться про крадіжку, вчинену в особливо великих розмірах або організованою групою.

У рамках досудового розслідування поліцейські з’ясували, до вчинення кримінального правопорушення причетні четверо жителів Запорізької області. Співробітники кримінальної поліції вийшли на слід злочинців.

Сьогодні оперативники управління карного розшуку області та слідчі  слідчого управління затримали зловмисників у Кропивницьку після вчинення чергової крадіжки з магазину мобільних телефонів. У спецоперації брали участь бійці спецпідрозділу КОРД.

Уже відомо, що крім Волині затримані скоювали злочини у Рівненській та Черкаській областях. Кількість вчинених ними кримінальних правопорушень з’ясовується. Суми завданих збитків значні, оскільки чоловіки викрадали лише цінні речі, у тому числі мобільні телефони, ноутбуки.

«Зловмисники спеціалізувалися на крадіжках з магазинів побутової техніки. Наразі тривають першопочаткові слідчі дії. Затримані перевіряються на  причетність до вчинення аналогічних злочинів на території інших областей», -  повідомив Руслан Гамольчук, начальник управління карного розшуку ГУНП у Волинській області.

Санкція статті передбачає від семи до дванадцяти років позбавлення волі з конфіскацією майна.

 

Медіа

Прочитано 663 разів
Останнє редагування П'ятниця, 05 лютого 2021 14:20
Оцініть матеріал!
(0 голосів)

Додати коментар


+