Стали відомі подробиці смертельної стрілянини в центрі Кропивницького

Понеділок, 27 грудня 2021 14:59

Сьогодні, 27 грудня, в обласному центрі сталася смертельна стрілянина. Про це mandarin-news повідомили в поліції області.

Пригода сталася  близько 6-ої години ранку біля торгового центру "Манхетен". Невідомий чоловік під час конфлікту з двома місцевими жителями здійснив кілька пострілів з пневматичної зброї. Поранення отримав 31-річний чоловік, який помер на місці до приїзду карети швидкої медичної допомоги.

"На місце пригоди було викликано слідчо-оперативну групу, співробітників управління карного розшуку обласного главку та інших оперативних служб, введено в дію оперативний план «Сирена».

Завдяки професійним діям поліцейських, протягом кількох годин було встановлено особу зловмисника та його можливий напрямок руху.

У результаті подальших злагоджених спільних дій поліцейських Кіровоградщини та Головного управління Національної поліції в м. Київ, із залученням співробітників спецпідрозділу КОРД, чоловік, причетний до скоєння злочину, був затриманий у столиці", - прокоментували в поліції області. 

Відомо, що розшукуваний скористався послугами перевізника "Блаблакар" та близько 10:00 години прибув у Київ, в районі метро Теремки.

Стрілком виявився 24-річний мешканець Кіровоградської області Петренко Олександр Сергійович. 

 

Поліцейські продовжують розслідувати кримінальне провадження, розпочате за ч. 1 ст. 115 Кримінального кодексу України «Умисне вбивство».

Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 7 до 15 років.

Нагадаємо, стрілянина сталася сьогодні зранку. 

 
Прочитано 9558 разів
Останнє редагування Понеділок, 27 грудня 2021 15:51
Оцініть матеріал!
(1 Голосувати)

Додати коментар


+