Справа добудови Долинського водопроводу здвинулась

П'ятниця, 31 липня 2020 10:01

Учора, 30 липня, в Кіровоградській ОДА під час засідання обласної комісії з оцінки та проведення попереднього конкурсного відбору інвестиційних програм і проектів регіонального розвитку запропонували збільшити фінансування будівництва Долинського групового водопроводу. Про це повідомляє  mandarin-news з посланням на ФБ сторінку Долинської міської ради.

Так, на засіданні комісії, на якій були присутні і представники Долинської, вирішили  збільшити обсяг фінансування будівництва Долинського групового водопроводу на суму 10521,717 тис. грн., які свого часу забрали  на будівництво дитячого садочка в с. Черняхівка.

Депутат обласної ради, член комісії Валерій Кальченко  вніс пропозицію  повернути також кошти на будівництво мереж водопостачання західної частини міста, щоб уже в цьому році підключити декілька вулиць на Маяку до  централізованого  водопостачання.

В засіданні комісії оголосили перерву до 5 серпня. Жителі Долинської сподіваються на прийняття позитивного рішення по реалізації проектів водопостачання міста.

Нагадаємо, жителі Долинської мітингували перед ОДА через недобудований водогін (ВІДЕО).

Фото з ФБ сторінки Долинської міської ради. 

Прочитано 427 разів
Останнє редагування П'ятниця, 31 липня 2020 10:46
Оцініть матеріал!
(0 голосів)

Додати коментар


+