Село на Кіровоградщині змагається за титул найгарнішого Рекомендовані

Понеділок, 04 жовтня 2021 11:00

За титул найгарнішого села змагається село Цвітне, що в Кропивницькому районі. На сьогодні свої голоси за це село віддали 949 людей. Про це повідомляє mandarin-news з посиланням на MadeinUkraine.

Голосування триватиме з 25 вересня по 25 жовтня. Переможець отримає винагороду на розвиток своєї громади від команди та партнерів проекту.

Окрім Цвітного, в голосуванні беруть участь ще 4 села Кіровоградської області:

Велика Северинка Кропивницького району,

Розумівка Кропивницького району,

Іванівка Кропивницького району,

Андріївка Новоукраїнський район.

Пілдтримати села можна за посиланням. 

Довідка. Made in Ukraine – це кластер, що допомагає популяризації продукції, подій, бізнесів, туристичних локацій, які можуть бути рекомендованими і внутрішньому споживачу, і всьому світові.

Made in Ukraine розпочато у лютому 2013 року з публічного експерименту «У пошуках Made in Ukraine» — як прожити рік, користуючись тільки товарами українського виробництва. Експеримент було вигадано та втілено в життя журналісткою Юлією Савостіною, і він став не просто відкриттям, а спричинив справжній флешмоб серед активних українців, лідерів думок та зірок. Стало зрозуміло, що в Україні виробляється майже все, що потрібно для звичайного сучасного життя.

Після двох українських вечерь для підприємців та журналістів у червні 2014 року Юлія та її команда організували перший фестиваль «У пошуках Made in Ukraine», який мав великий успіх. Стало зрозуміло — українці повинні мати змогу купувати товари вітчизняного виробництва, і Made in Ukraine має сприяти цьому. 2015 року фестиваль переїхав на Контрактову площу в Києві, а в 2019 співпрацював з ВДНГ.

Фото: olexandrivka.info

Прочитано 2134 разів
Останнє редагування Понеділок, 04 жовтня 2021 11:18
Оцініть матеріал!
(0 голосів)

Додати коментар


+