Двоє жителів Кіровоградщини померли від отруєння грибами

Понеділок, 04 жовтня 2021 10:08

На вихідних двоє жителів Кіровоградщини померли від отруєння грибами. Про це повідомляє mandarin-news з посиланням на обласний лабораторний центр.

Так, учора вночі померла 53-річна жителькаКропивницького. Зусилля лікарів-реаніматологів відділення інтенсивної терапії ЗОЗ не принесли очікуваного результату. Заключний діагноз: «Гостре побутове отруєння дикорослими грибами».

І вчора ж зареєстрований ще один летальний випадок від отруєння грибами у м. Світловодську. 69-річна жінка назбирала дикорослих грибів у змішаному лісі біля району Лісозавод м. Світловодська ще 30.09.2021. З її слів - це були «зеленушки». Поласувавши таким блюдом, вже на ранок 1 жовтня в неї з’явилися симптоми отруєння грибами. Жінка також опинилася в реанімаційному відділенні Світдловодської ЦРЛ і вчора вранці вона померла.

За останні 3 тижні на Кіровоградщині 5 людей отруїлося дикорослими грибами, для 3-х з них це закінчилось трагічно.

«Шановні жителі області! Вкотре звертаємо Вашу увагу! Не збирайте дикорослих грибів! Завжди пам’ятайте про можливі ризики отруєння! А відчувши перші симптоми погіршення здоров’я, не займайтеся самолікуванням, адже за згаяний час ви можете заплатити власним життям», - наголосили в лабораторному центрі.

Фото: умовне, Трибуна Бровари 

Прочитано 427 разів
Останнє редагування Понеділок, 04 жовтня 2021 10:29
Оцініть матеріал!
(0 голосів)

Додати коментар


+