Родина з четвірнею з Кропивницького майже рік не може в'їхати в подаровану міскрадою квартиру Рекомендовані

Вівторок, 31 серпня 2021 17:54

Кропивницька родина з четвірнею досі не може поселитись у подаровану міською владою квартиру через відсутність там ремонту. З моменту одержання власного житла минуло вже 7 місяців, а з обіцяного ремонту виконали лише заміну вікон. Про це mandarin-news повідомила мама дівчаток Анастасія Валіхновська.

«У ДСНС нам поставило вікна не за розмірами, а наразі просто мовчать. Чоловік протягом трьох місяців питав за обіцяне продовження ремонту і всі мовчали. Нещодавно Владислав звільнився з управління надзвичайних ситуацій в області за станом здоров'я», - розповідає Валіхновська.

За словами мами четвірні, ані міська влада, ані ДСНС не реагують на звернення.

«Як шкода. Я не до місцевої влади не можу достукатись, ні до кого. У міській раді кажуть, що виконали всі свої зобов’язання і далі робота за ДСНС,  а в управлінні ДСНС області говорять, що грошей нема.

Нас просто залишили з розбитою квартирою, а на всю країну обіцяли хороше житло», - розповідає Анастасія.

Вона додає, що самостійно родина не зможе виконати ремонт у квартирі.

«Ми, на жаль, не можемо потягнути цю квартиру, адже вона в жахливому стані, навіть без підлоги. Там точно ще мільйон потрібно вкласти. А ростити 4 діток і піднімати ще й квартиру – нереально. Навіщо нам вручали сертифікат на 500 тисяч гривень, якщо 300 тисяч повернули державі і ми ніяк вже не скористаємось цими коштами», - констатує Анастасія.

В ГУ ДСНС України в Кіровоградській області повідомили, що виконали обіцяну частину ремонтних робіт у квартирі.

У свою чергу в пресслужбі міської ради повідомляли про  виконання своєї частини зобов’язань – придбання квартири.

Відтак наразі родина продовжує жити в орендованому помешканні та паралельно сплачує за комунальні послуги в чотирикімнатній квартирі. 

Нагадаємо, міська рада придбала для родини Валіхновських чотирикімнатну квартиру площею 75 м2 та вартістю 950 тисяч гривень.  У травні mandarin-news писав, чому кропивницька четвірня і досі не поселилась у новій квартирі. 

Фото: ФБ сторінка Анастасії Валіхновської. 

Прочитано 6736 разів
Останнє редагування Четвер, 02 вересня 2021 11:05
Оцініть матеріал!
(0 голосів)

Додати коментар


+