Прапор Кіровоградщини буде мінімум 50 м

Четвер, 04 березня 2021 16:34

Стелу з найвищим прапором області встановлять на території меморіального комплексу «Фортечні вали» в Кропивницькому. Її висота становитиме не менш як 50 метрів, а не 30, як планувалося раніше. Про це під час першого засідання координаційної ради з питань ветеранів АТО/ООС при ОДА повідомив очільник Кіровоградщини Андрій Назаренко сьогодні, 4 березня.

 

«Ми чітко розуміємо позицію громадськості, позицію наших захисників. Прапор остаточно буде встановлений на території меморіального комплексу «Фортечні вали». Принципову згоду у Мінкульту отримали. Зараз працюємо з документами», – зазначив голова облдержадміністрації.

Нагадаємо, з приводу локації розташування прапора точилась дискусія. Міська рада підтримала пропозицію розташування прапора в Ковалівському парку, а громадськість та АТОвці – на Фортечних валах. На останній сесії депутатів Кіровоградської обласної ради вирішили, що прапор встановлять на Фортечних валах. Під час прийняття цього рішення врахували думку громадськості та АТОвців.

Встановлення щогли з Державним прапором планується 23 серпня в день Державного прапора України до 30-ї річниці Незалежності України. Попередня вартість 30-метрової щогли складала 5 мільйонів гривень.

Прочитано 300 разів
Останнє редагування Четвер, 04 березня 2021 16:53
Оцініть матеріал!
(0 голосів)

Додати коментар


+