Посадовця-хабарника Департаменту охорони здоров’я Кіровоградської ОДА судитимуть

П'ятниця, 02 квітня 2021 14:25

На Кіровоградщині судитимуть начальника одного із  відділів Департаменту охорони здоров’я  Кіровоградської облдержадміністрації за зловживання впливом. Про це повідомили в прокуратурі області.

Обвинувальний акт скеровано на розгляд  до Ленінського районного суду.

Санкцією статті за  цей вид злочину передбачено покарання у виді штрафу, або позбавлення волі  на строк від 2 до  5 років.

Нагадаємо, неправомірну вигоду у сумі 500 доларів США  посадовець  Департаменту охорони здоров’я вимагав від фізичної особи за вирішення питання щодо  подальшого працевлаштування в одному із медичних закладів області.

Досудове розслідування здійснювали слідчі  слідчого управління ГУНП в Кіровоградській області, оперативний супровід - Управління  стратегічних розслідувань у Кіровоградській області Департаменту стратегічних розслідувань Національної поліції України.

Примітка, відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

Прочитано 526 разів
Останнє редагування П'ятниця, 02 квітня 2021 15:40
Оцініть матеріал!
(0 голосів)

Додати коментар


+