Не дожив два місяці до 27-річчя: на Кіровоградщині попрощаються із Захисником

Вівторок, 12 вересня 2023 10:35

Під час звільнення одного із населених пунктів Бахмутського району Донецької області, отримавши поранення не сумісне з життям, 10 вересня 2023 року загинув наш земляк Мальцев Денис Андрійович. Про це повідомляє mandarin-news з посиланням на Благовіщенську міську раду.

Мальцев Денис Андрійович народився 10 листопада 1996 року. Навчався у Благовіщенській школі №1. У 2014 році ступив до Благовіщенського професійно-технічного училища №11. Отримавши у 2015 році диплом електрогазозварювальника з відзнакою, вступив до Гайворонського політехнічного коледжу, згодом продовжив навчання у Київському національному  університеті технологій та дизайну.

На початку повномасштабного вторгнення Денис долучився до підрозділу територіальної оборони міста Києва, а згодом - до бригади спеціального призначення «Азов». Військова доля привела Дениса до III окремої штурмової бригади. З початку 2023 року брав участь в обороні міста Бахмут в районі Дубово-Василівки. Разом з побратимами звільняв праву частину річки Сіверський Донець в районі села Іванівське Бахмутського району, обороняв село Кліщіївка, брав участь у штурмових діях зі звільнення села Андріївка.

 18 серпня 2023 року Денис Андрійович отримав поранення. Після лікування знову став у стрій, повернувся до своїх побратимів. На жаль, за два місяці до 27-го дня народження, безжальний ворог обірвав молоде життя Дениса.

Висловлюємо щирі співчуття матері Олені Володимирівні, батьку Валентину Станіславовичу, коханій Дениса – Марині, брату Володимиру Андрійовичу, рідним та близьким.

Інформацію щодо поховання Мальцева Дениса Андрійовича буде повідомлено згодом.

Прочитано 6277 разів
Оцініть матеріал!
(2 голосів)

Додати коментар


+