Кропивницький: попрощались із загиблим 23-річним Героєм

Вівторок, 05 вересня 2023 20:32

Сьогодні, 5 вересня, вічний спочинок на Алеї почесних воїнських поховань Далекосхідного кладовища знайшов 23-річний старший солдат Олексій Василʼєв. Про це повідомляє mandarin-news з посиланням на Кропивницьку міську раду.

Уродженець Луганська, в 2014 році, коли населені пункти на сході України почали піддаватися ворожим атакам, переїхав до родичів у Кропивницький. Тут закінчив школу №23, вище професійне училище імені Федоровського. У 2020-2021 роках пройшов строкову службу. Потім працював баристою, офіціантом.

Наприкінці грудня 2022 року Олексія Василʼєва призвали до лав ЗСУ, служив стрільцем-снайпером, командував відділенням. Загинув 27 серпня 2023 року неподалік Роботиного Пологівського району Запорізької області під час виконання бойового завдання.

- Ми з Олексієм пропрацювали в одному закладі років з п’ять, Дуже позитивна, сонячна людина з активною життєвою позицією. Він ішов на війну і казав нам, що обов’язково повернеться з перемогою. Його посмішка назавжди залишиться у нашій пам’яті і серцях, - діляться колеги загиблого Героя.

Панахиду за загиблим Героєм  відслужив священик Православної церкви України Отець Петро.

Прочитано 974 разів
Оцініть матеріал!
(0 голосів)

Додати коментар


+