На Кіровоградщині засудили колишнього рятувальника, який насмерть збив двох підлітків

Середа, 13 січня 2021 12:10

Водія, який  скоїв смертельну  дорожньо-транспортну пригоду у смт. Вільшанка, у результаті якої загинули 18-річний хлопець та 17-річна дівчина, засудили до 8 років позбавлення волі. Про це повідомляє mandarin-news з посиланням на прокуратуру області.

Так, апеляційний суд скасував обвинувальний вирок Новоархангельського районного суду, який призначив водієві шість років ув’язнення, натомість постановив новий вирок, згідно з яким 28-річного водія, колишнього  рятувальника, з вини якого сталася смертельна ДТП, у якій загинули  дівчина та юнак засуджено до восьми років позбавлення волі.  Також суд позбавив водія  права керувати транспортними засобами строком на три роки.

Нагадаємо, трагічна подія  сталася у вечірній час 21 травня 2019 року у смт. Вільшанка Кіровоградської області. Водій автомобіля "Volkswagen", перебуваючи в стані алкогольного сп’яніння (згідно висновку судово-медичної експертизи в крові останнього виявлено 3,2 проміле алкоголю), не впорався з керуванням та здійснив наїзд на двох пішоходів. У результаті дорожньо-транспортної події підлітків доставили до Вільшанської ЦРЛ, де вони не приходячи до свідомості померли.

Прочитано 409 разів
Останнє редагування Середа, 13 січня 2021 12:27
Оцініть матеріал!
(0 голосів)

Додати коментар


+