На Кіровоградщині застілля закінчилося трагічно

Понеділок, 12 лютого 2018 10:42

За попередніми даними, конфлікт, що призвів до трагічних наслідків, виник між чоловіками під час розпиття алкогольних напоїв. За вчинене зловмиснику загрожує до 10 років позбавлення волі.

Повідомлення про смерть 48-річного містянина до Олександрійського відділу поліції надійшло 9 лютого. Правоохоронці негайно виїхали на місце для з’ясування обставин події.

«Менше ніж за добу, провівши ряд слідчо-розшукових заходів, поліцейські встановили особу, причетну до злочину. Ним виявився 26-річний, раніше судимий мешканець міста. Зловмисника затримано в порядку ст. 208 КПК України. У даний час стосовно нього обирається запобіжний захід тримання під вартою», - розповів т.в.о. начальника Олександрійського відділу поліції Володимир Горяний.

Під час вживання алкогольних напоїв між чоловіками виник конфлікт, в ході якого один із них завдав іншому травм, що виявилися для потерпілого несумісними з життям.
Розслідування у рамках кримінального провадження, розпочатого за ч. 2 ст. 121 (умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України, триває. За ці дії законом передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк від семи до десяти років.

Прочитано 364 разів
Оцініть матеріал!
(0 голосів)

Додати коментар


+