На Кіровоградщині вилучили понад 700 літрів алкоголю та майже 8 тисяч пачок цигарок

Четвер, 25 листопада 2021 13:00

На Кіровоградщині правоохоронці вже вилучили понад 700 літрів алкогольних напоїв та більше 7,5 тисяч пачок тютюнових виробів. Про це повідомляє mandarin-news з посиланням на ГУНП в області.

Так, на території селища Олександрівка виявили факт продажу тютюнових виробів без акцизних марок. Під час проведення огляду місця події поліцейські вилучили понад 2300 пачок продукції, яку направлено для проведення експертизи.

У Голованівському районі працівниками групи реагування патрульної поліції було виявлено громадянина, який на власному автомобілі з метою збуту перевозив без акцизних марок алкоголь об’ємом близько 300 літрів та тютюнові вироби загальною кількістю близько 5000 пачок.

За цими фактами правоохоронці розпочали кримінальні провадження за ч. 1 ст. 204  (незаконне виготовлення, зберігання, збут або транспортування з метою збуту підакцизних товарів) Кримінального кодексу України, триває досудове розслідування.

Крім того, у місті Гайворон до відділення поліції надійшло повідомлення про те, що у місцевому торговельному закладі здійснюють торгівлю алкоголем та тютюновими виробами з порушеннями. У ході проведення перевірки у магазині поліцейськими було виявлено і вилучено більше 130 літрів пива та слабоалкогольних напоїв, 130 літрів алкоголю та понад 180 пачок тютюнових виробів. Відносно власника торговельного закладу складено два адміністративних протоколи за ч. 1 ст. 156 (порушення правил торгівлі) та ч. 1 ст. 164 (порушення порядку провадження господарської діяльності) КУпАП.

А у місті Долинській було виявлено факт продажу алкогольних напоїв без відповідної ліцензії та тютюнових виробів без марок акцизного податку. У ході вжитих заходів правоохоронці вилучили 180 літрів алкоголю та кілька десятків пачок тютюнових виробів. За фактами порушень складено адміністративні протоколи за ч. 1 ст. 156 та ч. 1 ст. 164 КУпАП.

 

 

Прочитано 260 разів
Останнє редагування Четвер, 25 листопада 2021 13:57
Оцініть матеріал!
(0 голосів)

Додати коментар


+