На Кіровоградщині спростили процедуру отримання паспорта і кода

Четвер, 28 травня 2020 17:17

Від сьогодні, 28 травня,  районні підрозділи Управління Державної міграційної служби у Кіровоградській області та ЦНАПи у Олександрії та Соколівському надаватимуть послугу з оформлення паспорта громадянина України при досягненні 14-річного віку з одночасним присвоєнням реєстраційного номера облікової картки платника податків. Про це повідомляється на сайті державної міграційної служби України.

Так, послуга з оформлення паспорта громадянина України у вигляді картки вперше з одночасним присвоєнням їй реєстраційного номера облікової картки платника податків у підрозділах ДМС та ЦНАП надається безкоштовно. Нею можуть скористатися жителі Кіровоградщини віком від 14 до 18 років.

Запуск послуги зменшить кількість візитів громадян до державних органів та заощадить їхній час, позаяк зникне необхідність відвідування Центру обслуговування платників податків для написання заяви та отримання довідки про присвоєння реєстраційного номера облікової картки платника податків.

Експериментальний проекту реалізовано за участі Міністерства цифрової трансформації України, Державної міграційної служби України, Державної податкової служби України та за підтримки Офісу підтримки реформ (SURGe), що фінансується Урядом Канади.

Прочитано 535 разів
Останнє редагування П'ятниця, 29 травня 2020 12:17
Оцініть матеріал!
(0 голосів)

Додати коментар


+