Карантин дається взнаки: Кропивницький ЦНАП запрацював

Четвер, 28 травня 2020 16:51

Центр надання адміністративних послуг міської ради Кропивницького готовий до інтенсифікації своєї діяльності. Про це повідомляється на сайті міської ради.

Як зазначив директор департаменту надання адміністративних послуг міської ради Сергій Коваленко, за понад два місяці роботи міського ЦНАПу в умовах карантину серед кропивничан значно виріс запит на отримання адміністративних послуг. Саме тому відкрили додатковий вхід для відвідувачів.

Наразі, для отримання послуг з реєстрації чи зняття з реєстрації місця проживання, видачі довідки про реєстрацію; державної реєстрації речових прав на нерухоме майно заходити в центр потрібно з вулиці Гоголя.

Щоб отримати адміністративні послуги, послуги дозвільних органів; державної реєстрації фізичних осіб, юридичних осіб підприємців потрібно заходити до міської ради з вулиці Тараса Карпи.

Керівник департаменту також повідомив, що у ЦНАПі працюють електронні табло та система «Електронна черга». Співробітники та відвідувачі дотримуються карантинних обмежень:

«У Центрі забезпечуватиметься дотримання соціальної дистанції, а це не більше однієї особи на 10 квадратних метрів приміщення. Всі відвідувачі повинні обов'язково бути в масках і пройти температурний скринінг».

Прочитано 255 разів
Останнє редагування Четвер, 28 травня 2020 17:17
Оцініть матеріал!
(0 голосів)

Додати коментар


+