На Кіровоградщині невідомі понівечили фото ветеранів та могили АТОвців Рекомендовані

Вівторок, 11 травня 2021 15:05

В обласному центрі на меморіальному комплексі «Фортечні вали» невідомі порізали білборди із зображенням вояків УПА. Про це повідомляє mandarin-news з посиланням на ФБ сторінку обласного ресурсного центру з питань допомоги учасникам АТО та ВПО.  

А 8 травня в Олександрії невідомі позривали державні прапори біля могил учасників російсько-української війни. 

«В обох випадках викликано поліцію та  за фактом правопорушень розпочато кримінальне провадження. Зокрема, в м. Кропивницький  відкрито кримінальне провадження  за ст. 194 ККУ, в м. Олександрія за ст.. 238 ККУ, відомості про це внесено до ЄДР.

 

Ст.. 194 ККУ:  Умисне знищення або пошкодження чужого майна, що заподіяло шкоду у великих розмірах, - карається штрафом до п’ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів гро¬мадян або громадськими роботами на строк від ста двадцяти до двохсот сорока годин, або виправними роботами на строк до двох років, або обмеженням волі на строк до трьох років, або позбавленням волі на той самий строк.

 

Ст.. 238 ККУ:  Публічна наруга над Державним Прапором України, Державним Гербом України або Державним Гімном України - карається штрафом до п'ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або арештом на строк до шести місяців», – йдеться на сторнці центру.

 Фото: ФБ сторінка обласного ресурсного центру з питань допомоги АТО та ВПО. 

Прочитано 838 разів
Останнє редагування Вівторок, 11 травня 2021 15:35
Оцініть матеріал!
(0 голосів)

Додати коментар


+