На Кіровоградщині громадянин Росії напав на жінку та пограбував

Середа, 20 січня 2021 15:24

На Кіровоградщині затримали 33-річного громадянина Російської Федерації, який напав на 51-річну жінку та пограбував її. Із заявою про злочин до поліції звернулася жителька Новомиргорода. Жінка повідомила, що виявила за місцем мешкання з тілесними ушкодженнями та в непритомному стані свою родичку. Про це повідомили в ГУ Національної поліції області.

Так, правоохоронці за добу  встановили особу, причетну до скоєння вказаного кримінального правопорушення.

"Причетного до вчинення розбійного нападу 33-річного громадянина під час спроби виїхати за межі області зупинили на території автовокзалу співробітники карного розшуку із залученням колег із управління КОРД ГУНП в Кіровоградській області.

 

Під час обшуків у нього виявлено та вилучено особисті речі потерпілої: ювелірні вироби з дорогоцінних металів, грошові кошти та документи», - розповів заступник начальника поліції Кіровоградської області Андрій Бензар.

За фактом події інформацію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 3 ст. 187 Кримінального кодексу України «Розбій». Санкцією статті передбачено покарання – позбавлення волі на строк від 7 до 12 років з конфіскацією майна.

Під процесуальним керівництвом прокуратури, особі повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, до суду направлено клопотання про обрання запобіжного заходу.

Правоохоронці перевіряють громадянина на причетність до скоєння інших кримінальних правопорушень.

 

Прочитано 389 разів
Останнє редагування Середа, 20 січня 2021 16:24
Оцініть матеріал!
(0 голосів)

Додати коментар


+