На Кіровоградщині чоловік жорстоко вбив товариша

Четвер, 02 листопада 2017 12:24

Чоловік під час застілля побив «товариша по чарці». Потім непритомного потерпілого зловмисник прикрив речами та підпалив, а сам із місця події утік. За скоєне підозрюваному загрожує покарання – до 15 років позбавлення волі.

До Компаніївського відділення поліції надійшло повідомлення про те, що в одному з сіл у будинку виявлено обгоріле тіло невідомого чоловіка.

«Поліцейські встановили особу потерпілого та обставини його загибелі. Як з’ясувалося, 40-річний місцевий житель, перебуваючи удома, разом із іншим односельцем розпивав спиртні напої. Ввечері до них приєднався ще один знайомий, 29-річний уродженець іншого району.

Згодом між гостем і господарем помешкання виникла бійка, молодший чоловік почав бити старшого руками і ногами. Коли потерпілий знепритомнів, опонент перетягнув його до іншої кімнати, прикидав одягом та підпалив, а потім пішов геть.

У результаті вжитих заходів поліцейські затримали зловмисника у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Йому повідомлено про підозру та обрано міру запобіжного заходу. Раніше чоловік був судимий за крадіжку», - розповів т.в.о. начальника Компаніївського відділення поліції Володимир Петренко.

Розслідування за фактом умисного вбивства триває. Санкцією ч. 1 ст. 115 Кримінального кодексу України передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 7 до 15 років.

Прочитано 439 разів
Оцініть матеріал!
(0 голосів)

Додати коментар


+