На Кіровоградщині 35-річна жінка вбила свого співмешканця

Четвер, 25 лютого 2021 17:14

За процесуального керівництва Кіровоградської місцевої прокуратури повідомлено про підозру  жінці за фактом умисного вбивства свого співмешканця (ч. 1 ст. 115 КК України).  Про зникнення чоловіка повідомила його донька. Про це повідомили в прокуратурі області.

Досудове розслідуванням встановило, що подія сталася у с. Велика Северинка, 19 лютого цього року в нічний час. Між 35- річною жінкою та її 54-річним співмешканцем виник черговий побутовий конфлікт. В розпал сварки жінка  взяла  до рук сокиру й нанесла співмешканцю обухом сокири два удари в область голови, спричинивши тілесні ушкодження, які у подальшому призвели до смерті.

Наразі жінку затримано. Вирішується питання про обрання запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Слідчим  вона пояснила, що терпіла від співмешканця   систематичні приниження та  моральні знущання.

У ході досудового розслідування буде призначена експертиза для визначення осудності  підозрюваної.

Досудове розслідування проводять слідчі  слідчого відділення поліції №2 Кропивницького районного управління поліції ГУНП в області.

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

 

Прочитано 245 разів
Останнє редагування П'ятниця, 26 лютого 2021 09:11
Оцініть матеріал!
(0 голосів)

Додати коментар


+