Депутати Кіровоградщини не дозволили забрати землю в громади

Четвер, 25 лютого 2021 17:30

Депутати, які вирішили не миритись із неправомірними, по відношенню до громадян, діями, не дали можливості «Агрокомплексу» продовжити строк оренди землі ще на рік та вводити громаду в оману. Про це повідомляє mandarin-news з посиланням на 0522.

Таким чином, депутати закрили питання і на теперішній час земля належить громаді. Тепер залишається лише провести аукціон і якомога швидше наповнити бюджет селища. Це стало можливим завдяки висунутим питанням на голосування на минулій сесії Олексієм Середенком щодо збільшення мінімальної ставки від 12%, яку може збільшити аукціон.
Депутат устинівської селищної ради Олексій Миколайович висловився щодо останніх подій наступним чином:


«… «Агрокомплексом» було подано пропозицію продовжити строк оренди землі ще на один рік, що є незаконним, підв’язуючи дане рішення під 12%, що саме по собі є маніпуляцією. В той час, як найперша додаткова угода була укладена на 10 років. Зараз головна мета – наповнити бюджет Устинівки, що стане можливим лише після винесення землі на аукціон. Після виснажливих процесів ми можемо сказати, що відтепер земля комунальна і залишається тільки завершити цей процес.»

Нагадаємо, що питання продовження строку оренди землі ще на рік для користування «Агрокомплексом» було закрите у судовому порядку 17 лютого 2021 року, що означає винесення земельних ділянок на аукціон. 

Прочитано 230 разів
Останнє редагування Четвер, 25 лютого 2021 17:47
Оцініть матеріал!
(0 голосів)

Додати коментар


+