На «AgroExpo-2021» презентували туристичний портал Кіровоградщини

Середа, 29 вересня 2021 13:32

Під час інтерактивної конференції «Туризм vs бізнес: від пропозиції до попиту», що проходить у рамках міжнародної агропромислової виставки «AgroExpo-2021» відбулася презентація туристичного порталу Кіровоградщини сьогодні, 29 вересня, передає mandarin-news з посиланням на Кіровоградську обласну раду.

Над порталом працювала команда обласної універсальної наукової бібліотеки імені Чижевськогоспільно з обласною радою.

«Портал містить мапу з понад 30 туристичних «магнітів» області та більше 200 туристичних маршрутів. На порталі є інформація про місця для проживання та харчування, також можна ознайомитися з найближчими культурно-розважальними подіями і спланувати поїздку на туристичні локації», - розповіла директор бібліотеки Валентина Животовська.

Як повідомив заступник голови Кіровоградської обласної ради Дмитро Лінько, такий портал сприятиме популяризації внутрішнього туризму в області.

«Портал постійно змінюватиметься, додаватимуться нові локації. Завдяки цьому порталу Кіровоградщина стане впізнаванішою», - переконаний Дмитро.

Нагадаємо, міжнародну агропромислову виставку "AgroExpo-2021" відкрили у Кропивницькому сьогодні, 29 вересня. Вона працюватиме до 2 жовтня.

Фото: ФБ сторінка Дмитра Лінька 

Прочитано 308 разів
Останнє редагування Середа, 29 вересня 2021 15:03
Оцініть матеріал!
(0 голосів)

Додати коментар


+