Кілька сіл Кіровоградщини змагаються за звання найгарнішого

Середа, 29 вересня 2021 15:59

П’ять сіл Кіровоградської області беруть участь у голосуванні на найгарніше село України. Про це повідомляє mandarin-news з посиланням на MadeinUkraine.

Голосування триватиме з 25 вересня по 25 жовтня. Переможець отримає винагороду на розвиток своєї громади від команди та партнерів проекту.

У голосуванні беруть участь 5 сіл з Кіровоградщини:

село Цвітне Кропивницького району,

Велика Северинка Кропивницького району,

Розумівка Кропивницького району,

Іванівка Кропивницького району,

Андріївка Новоукраїнський район.

Довідка. Made in Ukraine – це кластер, що допомагає популяризації продукції, подій, бізнесів, туристичних локацій, які можуть бути рекомендованими і внутрішньому споживачу, і всьому світові.

Made in Ukraine розпочато у лютому 2013 року з публічного експерименту «У пошуках Made in Ukraine» — як прожити рік, користуючись тільки товарами українського виробництва. Експеримент було вигадано та втілено в життя журналісткою Юлією Савостіною, і він став не просто відкриттям, а спричинив справжній флешмоб серед активних українців, лідерів думок та зірок. Стало зрозуміло, що в Україні виробляється майже все, що потрібно для звичайного сучасного життя.

Після двох українських вечерь для підприємців та журналістів у червні 2014 року Юлія та її команда організували перший фестиваль «У пошуках Made in Ukraine», який мав великий успіх. Стало зрозуміло — українці повинні мати змогу купувати товари вітчизняного виробництва, і Made in Ukraine має сприяти цьому. 2015 року фестиваль переїхав на Контрактову площу в Києві, а в 2019 співпрацював з ВДНГ.

Made in Ukraine спілкується та співпрацює з 8000 підприємств, що налічують від 5 до 250 найманих працівників кожен.

Сьогодні Made in Ukraine веде

два основних напрямки діяльності:

• Громадська: популяризація підприємництва серед населення; навчання підприємців та персоналу для МСБ; захист підприємців та вплив на зміни у законодавстві щодо МС; популяризація України за кордоном

• Комерційна: фестивалі, маркети; маркетинг; продакшн та виробництво (путівники Україною за оригінальною розробкою команди; листівки/блокноти/еко-торбинки)

Made in Ukraine успішно співпрацює з Міністерством освіти України, Міністерством інформаційної політики, Міністерством економічного розвитку та торгівлі, Міністерством закордонних справ, ООН, проектом StartUP Ukraine.

Фото: Конкурент 

Прочитано 575 разів
Останнє редагування Середа, 29 вересня 2021 16:27
Оцініть матеріал!
(0 голосів)

Додати коментар


+