Мер Кропивницького закликав містян сидіти вдома на свята

Четвер, 10 грудня 2020 15:47

Міський голова Кропивницького закликав містян у Новий Рік не зустрічатись великими компаніями. Про це він написав у Фейсбук.

Така його позиція пов’язана з введенням Кабміном термінів  запровадження локдауну з 8 до 24 січня 2021 року.

«Ми іще детально проговоримо умови дотримання усіх карантинних вимог і життя міста протягом цього часу. Але сьогодні маємо невтішну статистику – більше 200 нових зареєстрованих випадків зараження коронавірусом.

Тому моє звернення до кожного із вас – не легковажте. 

І особливо не розхолоджуйтесь, що Новорічні і Різдвяні свята дозволено відзначати у великому колі людей. Навпаки! Згадайте, що саме ці свята – родинні.

Традиційно святий Миколай ходить до малечі у кожен дім. І подарунок ви шукаєте під кожною ялинкою вдома.

Не з чужих слів, а з власного, гіркого досвіду знаю, як важко долати цю хворобу.

Як необхідно цінувати зусилля медичних працівників. Без їхньої допомоги тяжким хворим просто не обійтися», – написав Андрій Райкович.

Окремо він  звернувся  до освітян.

Колеги, ви маєте зараз різні формати роботи: дистанційну, очну і змішану. Спілкуйтесь побільше з батьками, тримайте постійний діалог з вашими учнями. Зайвий раз перепитайте, чи всі домашні здорові, чи зрозуміли діти нову тему. Важливо, щоб ми разом не втратили час, мали реальну інформацію про стан здоров’я як учнів так і їх батьків, - повідомив мер. 

Керівникам  комунального транспорту і приватним перевізникам, а також усім підприємцям, що займаються торгівлею закликав не нехтувати масками та антисептикам, а працівникам поліції – жорстко контролювати дотримання карантинних заходів.

Прочитано 1657 разів
Останнє редагування Четвер, 10 грудня 2020 16:04
Оцініть матеріал!
(0 голосів)

Додати коментар


+