Мер Кропивницького доручив розібратись з доходами "Черняхівських ковбас"

Понеділок, 24 травня 2021 11:40

 

Міський голова Кропивницького Андрій Райкович доручив перевірити рівень прибутку підприємства «Черняхівські ковбаси» через готовність підприємства виділити 800 тисяч гривень на встановлення пам’ятника прикордонникам. Про це він повідомив сьогодні, 24 травня, під час апаратної наради, інформує mandarin-news. 

«Питання до податківців. Дожилися до ручки, коли в сесійній залі говорять про те, що міський голова веде нездорову конкуренцію, відстоюючи інтереси свого підприємства. 

Мова йде про "Черняхівський м’ясокомбінат", який працює по пільговій системі оподаткування, не знаходиться в Кропивницькому, але тут має велику кількість торгівельних об’єктів.

 

 

Що ніхто не розуміє скільки вони коштують, що ніхто не розуміє, що  там не платяться податки? Вони і близько не знають що це таке, але вони виходять на рівень меценатів, –  виділили на пам’ятник прикордонникам 800 тисяч гривень. Де в законний спосіб взялись ці гроші, де задекларований прибуток цих меценатів?» – констатує Райкович.

Відтак, мер міста доручив підготувати офіційне звернення зі своїм підписом на ім’я керівника обласної податкової служби й податкової поліції.

«Нехай роз’яснять мені ситуацію щодо рівня прибутку цього підприємства і я принесу публічні вибачення, якщо я сказав щось неправильно. Мова не йде про конкуренцію, а про те, що непорядний бізнес використовує політичні моменти, щоб в публічних місцях встановити свої об'єкти», – наголосив міський голова.

Прочитано 862 разів
Останнє редагування Понеділок, 24 травня 2021 11:55
Оцініть матеріал!
(2 голосів)

Додати коментар


+