Кропивницький: майже 40 тисяч шахрай викрав з картки жінки

Середа, 03 березня 2021 17:38

Поліцейські викрили кропивничанина у несанкціонованому втручанні до мобільного телефону жінки та крадіжці грошових коштів з її банківського рахунку. Про це повідомили в ГУ Національної поліції області.

Встановлено, що 27-річний чоловік під вигаданим приводом встановив програмне забезпечення на засіб зв’язку та у подальшому переказав грошові кошти в сумі 38 тисяч гривень із карти потерпілої на свою.

У помешканні чоловіка працівники поліції провели обшуки із залученням спецпідрозділу Головного управління Національної поліції в Кіровоградській області.

Розслідування проводиться у рамках кримінальних проваджень, розпочатих за ч. 3 ст. 190 (шахрайство) та ч. 2 ст. 361 (несанкціоноване втручання в роботу комп'ютерів, автоматизованих систем, комп'ютерних мереж чи мереж електрозв'язку) Кримінального кодексу України, триває. Санкцією статті передбачено покарання – до восьми років позбавлення волі.

Вирішується питання щодо повідомлення особі про підозру. Слідчі дії тривають. Раніше чоловік вже був судимий за вчинення шахрайських дій.

Прочитано 197 разів
Останнє редагування Середа, 03 березня 2021 17:48
Оцініть матеріал!
(0 голосів)

Додати коментар


+