Кіровоградщина: Чорна виділила чверть бюджету на ремонт вулиці на своїй батьківщині Рекомендовані

Вівторок, 23 листопада 2021 14:40

Майже чверть бюджету, виділеного на дороги, піде на ремонт вулиці для родичів голови Кіровоградської обласної державної адміністрації Марії Чорної. Про це mandarin-news повідомили власні джерела в Кіровоградській обласній державній адміністрації.

Кіровоградщина отримала додаткових 69 мільйонів гривень на ремонт та будівництво доріг. Відповідно до рішення робочої групи, яка займається розподілом дорожніх грошей,13,8 млн планують виділити на ремонт вулиці у Компаніївці. Уся вартість робіт складає 16,6 мільйонів гривень. 

Відверто дивує сума, яку виділили на ремонт такого малого відрізку вулиці. Цікаво, яким принципом доцільності керуються чиновники адміністрації, коли обирають, які дороги ремонтувати? 

Невже в Кіровоградській області вже всі основні шляхопроводи відремонтовані і перейшли до будівництва селищних вулиць за обласні гроші?

Відповіді на ці питання дуже прості. Голова ОДА Марія Чорна родом з Компаніївки, а поруч з цією вулицею проживають її брати та селищний голова Компаніївки Олександр Маслюков.

"Велике будівництво" за гроші українських платників податків перетворюється на будівництво для обраних. От тільки великий сумнів чи знають про подібний «розподіл» дорожного бюджету в Києві. 

 

 

Фото: Економіка. 24 канал 

 
Прочитано 6427 разів
Останнє редагування П'ятниця, 26 листопада 2021 14:21
Оцініть матеріал!
(3 голосів)

Додати коментар


+