На Кіровоградщині обрубали канал постачання "лівої" горілки

Четвер, 30 липня 2020 11:31

На Кіровоградщині виявили групу осіб, які незаконно збували алкоголь. З незаконного обігу вилучили підакцизної продукції  на загальну суму 8.5 млн грн. Про це повідомляє mandarin-news з посиланням на прокуратуру Кіровоградської області.

За інформацією група осіб здійснювали незаконне зберігання з метою збуту, транспортування з цією метою та збут незаконно виготовлених алкогольних напоїв та спирту. Вони незаконно купували, зберігали, розфасовували  та реалізували підакцизні товари  на території Кіровоградської  та Черкаської областей.

Незважаючи на методи конспірації, їхню діяльність вдалося викрити та припинити.

З метою встановлення осіб, які забезпечували безперебійне постачання алкогольними напоями Кіровоградщину правоохоронці навідались до сусідньої області.

Під час проведення  санкціонованих обшуків вилучено підакцизну продукцію на загальну суму майже вісім з половиною мільйонів гривень. Зокрема,  з незаконного обігу вилучено понад 29 тон незаконно виготовленого спирту; 3 тонни незаконно виготовлених алкогольних напоїв; 480 пачок тютюнових виробів без марок акцизного податку України.

На даний час  триває досудове розслідування. Вирішується питання щодо оголошення підозри причетним до скоєння цього кримінального правопорушення.

 

 

Прочитано 505 разів
Останнє редагування Четвер, 30 липня 2020 14:51
Оцініть матеріал!
(0 голосів)

Додати коментар


+