Двоє жителів Кіровоградщини загинули у смертельній ДТП

Середа, 07 липня 2021 22:40

Аварія сталася на трасі Н-09 в місті Яремче, у ній загинули водій і троє пасажирів. Поліцейські розпочали кримінальне провадження і встановлюють всі обставини ДТП. Про це mandarin-news повідомили в прес-службі патрульної поліції Івано-Франківської області.

Попередньо встановлено, що аварія сталася вночі 7 липня. Автомобіль Volkswagen Tiguan, рухаючись у напрямку Микуличина, на заокругленій ділянці дороги не справився з керуванням і злетів з дороги в обрив.

Внаслідок аварії автомобіль перекинувся на дах. В поліцію повідомленням про ДТП надійшло о 11:45 від місцевої мешканки, яка виявила перекинуте авто. На місце події одразу виїхали медики, рятувальники і поліцейські.

Слідчими встановлено, що автівкою керував 29-річний мешканець Кропивницького, який від отриманих травм загинув на місці події з трьома пасажирами: 29-річною жінкою (мешканка Кропивницького), 37-річним і 38-річним чоловіками (мешканці Яремче). За фактом дорожньо-транспортної пригоди правоохоронці розпочали кримінальне провадження за ч. 3 ст. 286 Кримінального кодексу України.

Що стало причиною аварії – встановить слідство у ході досудового розслідування.

Медіа

Прочитано 1579 разів
Останнє редагування Четвер, 08 липня 2021 13:27
Оцініть матеріал!
(0 голосів)

Додати коментар


+