До Кропивницького завітає китайський художник

Середа, 28 липня 2021 10:46

30 липня о 16:00 до Музей мистецтв завітає китайський художник Haotian Liu. Відбудеться четверта персональна виставка " Доба супокою", що була написана у період карантину і більшість з робіт це натюрморти, написані олійними фарбами. Це перша персональна виставка автора в Україні. Про це mandarin-news з посиланням на Музей мистецтв Кропивницького.

«Сучасний, перспективний, молодий та амбіційний художник-реаліст, аспірант за спеціальністю образотворче мистецтво, який працює у напрямку створення робіт станкового образного олійного живопису та проводить наукову роботу у сфері  реставрації олійних живописних полотен. Лю Хаотянь народився у місті Тайюані у провінції Шансі.

Навчався у Китайській академії мистецтв, у Пекінській академії живопису та у Львівській національній академії мистецтв. Крім цього, подорожував країнами світу з метою навчальних поїздок. Шлях його проходив через Францію, Німеччину, Україну, Італію, Польщу, Південну Корею, Австрію, Бельгію, Швейцарію, Угорщину та інші країни», – йдеться на сторінці музею у Фейсбук.

Художник брав участь у великій кількості міжнародних  виставок і конкурсах.

У Китаї було проведено 3 персональні виставки:

- 2019 “Between the Close and the Same” -798, «Joint Art Center», Пекін.

- 2017 “Flashy Dreams”  - 798 Simcere Gallery, Пекін

- 2013 «You Hua-Liu» - Чанчунь.

Прочитано 188 разів
Останнє редагування Середа, 28 липня 2021 12:02
Оцініть матеріал!
(0 голосів)

Додати коментар


+