Депутату Кіровоградської облради Каспрову обрали запобіжний захід

П'ятниця, 25 вересня 2020 17:49

Сьогодні, 25 вересня, слідчий суддя Ленінського районного суду розглянув клопотання про обрання запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою відносно депутата обласної ради та його співучасника.  Їм повідомили про підозру у вчиненні кримінального правопорушення передбаченого частиною третьою статті 157 Кримінального Кодексу України (перешкоджання здійсненню виборчого права). Про це повідомляє mandarin-news з посиланням на Ленінський районний суд.

За результатами судового розгляду, клопотання слідчого задоволено частково, до підозрюваних застосували запобіжний захід у вигляді особистого зобов’язання.

За версією слідства, наприкінці вересня цього року підозрюваний депутат, який балотується на посаду міського голови міста Світловодська Кіровоградської області хотів перешкодити вільному здійсненню виборцями та іншого кандидата на посаду голови міста Світловодська своїх виборчих прав, шляхом набрання на місцевих виборах 25 жовтня 2020 року іншим кандидатом меншої кількості голосів від виборців.

Для цього підозрюваний  залучив свого знайомого.

Злочинний план полягав в необхідності підшукати особу зі схожими анкетними даними одного із кандидатів на зазначену посаду та подати його кандидатур на посаду голови міста Світловодська, з метою перешкоджання виборчих прав в день виборів – 25 жовтня, шляхом введення виборців в оману та розподіл їхніх голосів між кандидатами зі схожими анкетними даними, щоб отримати перемогу на виборах на посаду голови міста Світловодська.

Нагадаємо, на Кіровоградщині затримали депутата за підкуп виборців та поліція розслідує справу депутата-порушника. 

Прочитано 370 разів
Останнє редагування П'ятниця, 25 вересня 2020 17:58
Оцініть матеріал!
(0 голосів)

Додати коментар


+