21-річного військового з Кіровоградщини убив п'яний співслужбовець

Вівторок, 17 листопада 2020 20:09

21-річного військовослужбовця зі Знам’янки Івана Горошка вбив його спів службовець. Чоловік перебував у стані алкогольного сп’яніння. Його затримали за фактом умисного вбивства (ч. 1 ст.115 КК України). Про це повідомляє mandarin-news з посиланням на Офіс генерального прокурора.

Учора, 16 листопада, до військової прокуратури Луганського гарнізону надійшло повідомлення про скоєння начебто суїциду військовослужбовцем 1999 року народження при виконанні службових обов’язків в районі населеного пункту Станиця-Луганська.

Слідчо-розшуковими заходами встановлено, що мало місце приховування вбивства: порушено сліди злочину, переміщено зброю загиблого, а отримані військовослужбовцем тілесні ушкодження не відповідають обставинам суїциду.

За версією слідства, смертельне поранення в область потилиці потерпілого наніс зі стрілецької автоматичної зброї його співслужбовець. Зважаючи на докази, він зізнався у заподіянні смерті солдату та повідомив, що злочин вчинив у стані алкогольного сп’яніння.

Наразі військовими прокурорами слідчим шляхом перевіряються покази затриманого, вирішується питання щодо повідомлення йому про підозру.

Досудове розслідування у кримінальному провадженні здійснюється слідчими Станично-Луганського відділу поліції Головного управління Нацполіції в Луганській області.

Іван Горошко служив у 80 окремій десантно-штурмовій бригаді, яка дислокується у Львові. Хлопець призвався на службу у квітні цього року, розповіла Суспільному жителька Знам'янки Наталія Тишкевич:

"У Львові познайомився з майбутньою дружиною, після Дня Конституції побрались, жінка вагітга. Як вона розповіла, після першої години ночі розмовляла із чоловіком та чула постріл".

 

 

Прочитано 2062 разів
Останнє редагування Вівторок, 17 листопада 2020 20:14
Оцініть матеріал!
(0 голосів)

Додати коментар


+