"20 років очікувань" або "як Кропивницькому ремонтують дороги"

Четвер, 13 вересня 2018 11:06

Вчора, 12 вересня, депутат міської ради Рафаель Санасарян, разом зі своїми помічниками провели зустріч з мешканцями трьох корпусів будинку 26, що по вул. Космонавта Попова, та проінспектувати хід виконання ремонту дворових доріг. На зустріч також були запрошені підрядники, які виконують роботи.

Як раніше, повідомлялось на нашому сайті, мешканці  разом з депутатом міської ради Рафаелем Санасаряном (фракція Радикальної Партії Олега Ляшка), боролися за виконання ремонту прибудинкової дороги. Даний об'єкт було включено до Програми розвитку ЖКГ ще у 2016-му році. Спочатку, як поточний ремонт, а потім уже й у перелік на капітальний ремонт. Однак, питання постійно переносилось. Нарешті, депутату Рафелю Санасаряну вдалося все ж таки захистити цей об'єкт і роботи розпочалися в середині серпня. 

Ми з великою відповідальністю підходимо до виконання своїх обіцянок. Недостатньо лише розпочати роботи і залишити це питання у папці "виконано". Важливо, щоб мешканці даних будинків також мали змогу висловити власну думку. Адже саме вони тут живуть і будуть користуватися цією дорогою. 

Окрім цього, ми маємо на меті довести це велике подвір'я до зраскового стану. Ми проведемо ремонт під'їздів, освітлення на кожному з них. Також становимо додаткові столи та лавки, висадимо молоді дерева. Загалом, зробимо усе для того, щоб тут було комфортно та гарно, - говорить депутат Рафаель Санарян.

Також, ініціативна група будинку подякувала команді депутата за виконання своєї обіцянки.

Ми вже більше 20-ти років чекаємо на це ремонт. Останні 5 років, тут стало просто жахливо ходити, не те, що їздити на автівках. Особливо у дощову погоду. Стільки разів звертались самостійно у міську раду, і постійно отримували лише обіцянки, не більше того. Дякуємо Вам, Рафаелю та Вашим помічникам за те, що залишаєтесь небайдужими до наших проблем.

На останок, Рафаель Санасарян пообіцяв мешканцям будинків влаштувати справжнє свято з нагоди ремонту дороги, яке не залишить байдужим нікого. 

 

 

 

Прочитано 1135 разів
Останнє редагування Четвер, 13 вересня 2018 12:23
Оцініть матеріал!
(1 Голосувати)

Додати коментар


+