Як обирати сімейного лікаря у Кропивницькому?

Четвер, 08 лютого 2018 10:38

Учора, 8 лютого, у  Кропивницькому в приміщенні Поліклініки №3 відбувся семінар на тему "Декларація про вибір лікаря з надання первинної медичної допомоги. Як обирати лікаря".

На захід завітали лікарі, активісти та громадськість.

В першу чергу потрібно визначитися з медзакладом, де пацієнту надаватимуть послуги. Рекомендовано обрати саме ту лікарню, яка найближча до місця проживання. Але це все на ваш вибір. Обирати лікаря може кожен самостійно, лише дітям яким ще не виповнилося 14 років обирати будуть батьки. Якщо лікар якого ви обрали, набрав максимальну кількість пацієнтів 2000, то він може вам відмовити.

Після того, як пацієнт визначиться з лікарем, він повинен повідомити медику про бажання підписати з ним декларацію. Якщо на той момент лікар технічно не готовий  до цього, то варто заключити паперовий варіант угоди.

Для підписання декларації потрібно мати із собою паспорт та ідентифікаційний код. Якщо документи відсутні декларацію заповнити неможливо.

У Кpoпивницькoму ствopили електpoнний pеєстp сімейних лікapів тa теpaпевтів, де вкaзaні їх пaспopтні та кoнтaктні дaні, місце poбoти, дoсвід, oсвітa тa фoтo.

Обрати лікаря можна за посиланням.

 

Прочитано 788 разів
Останнє редагування Четвер, 08 лютого 2018 16:51
Оцініть матеріал!
(1 Голосувати)

Додати коментар


+