Вечір добра та благодійності відбувся у Кропивницькому

Вівторок, 14 листопада 2017 11:00

У неділю, 12 листопада у Кропивницькому, в БК «Радій» прошов Благодійний вечір "Янголи життя" на підтримку онкохворих дітей Кіровоградщини, організований МБФ «Янгол життя» за підтримки Олени Романової.
Програма вечора розпочалася благодійним ярмарком, де були представлені різноманітні творчі вироби дорослих та маленьких майстрів Кіровоградщини. 
У фойє діяла цікава фотозона. Тут кожен бажаючий міг приміряти янгольські крила та відчути себе справжнім Янголом-охоронцем для тих діток, заради яких і організувався цей захід. 
Перед концертом було проведено благодійний аукціон, на якому було представлено різноманітні лоти: три картини, одну з яких написала підопічна фонду Юля Мартинчук, два лоти від організаторів благодійного вечора – співзасновниць МБФ «Янгол життя» та Олени Романової.
На концерті було презентовано соціальний відеоролик, в зйомках якого взяли участь підопічні фонду «Янгол життя» та учні Міжнародної бізнес-школи «Rainbow». Також порадували своїми талантами дітки з різноманітних творчих колективів міста: Народного ансамблю бального танцю «Конвалія», Студії танцю «Авангард» та «Маріца», вихованці Кіровоградського обласного центру дитячої та юнацької творчості та модельної агенції «Міх models». 
Усі отримані кошти від продажу квитків, благодійного ярмарку та аукціону будуть витрачені на закупку препаратів для онкохворих дітей гематологічного відділення Кіровоградської обласної дитячої лікарні.

"Підвести підсумки і озвучити остаточну суму поки що не виходить, адже і досі надходять дзвінки та повідомлення про бажання долучитися і допомогти, внести і свою частинку в загальний здобуток Благодійного вечора «Янголи життя». На сьогоднішній день це вже майже 32 тисячі гривень! Ми дякуємо усім партнерам, що долучилися, підтримали нас в організації та проведенні заходу, дякуємо маленьким артистам за чудові виступи і усім, хто цього вечора разом з нами став Янголом для онкохворих діток, які так потребують нашої допомоги", - зазначила співзасновниця благодійного фонду "Янгол життя" Ольга Присяжнюк.

 

 

Прочитано 1001 разів
Останнє редагування Вівторок, 14 листопада 2017 11:16
Оцініть матеріал!
(1 Голосувати)

Додати коментар


+